Spoiler free review, Fullmetal Alchemist


Fullmetal Alchemist is een anime die door vele gezien wordt als een leuke anime voor "beginner anime kijkers", ik beschouw mezelf niet perse als beginner, maar I'm in als het gaat o een goede anime.

Fullmetal Alchemist verteld het verhaal van twee jongens, Ed (Edward) en Al (Alfons). Zij hebben hun moeder verloren en ze willen proberen haar met behulp van alchemy terug te krijgen. Maar dit gaat volledig fout, Ed verliest een been en een arm en Al verliest zijn hele lichaam. Ze overleven het beide maar net aan en ze zijn niet van plan om de strijd om hun moeder op te geven. Daarom gaan ze opzoek naar de "Philosophers stone", een steen die, volgens de legende, de doden weer kan laten opstaan. Tijdens hun reis maken ze vrienden en vijanden, maar de echte vraag is: Kunnen ze de steen vinden en hun moeder terug tot leven wekken?

Ik vind Fullmetal Alchemist een super leuke anime, wel vond ik dat het op sommige punten wat langdradig werd. Wat ik leuk vond aan de show is dat het spannend is en dat je echt meeleeft met de jongens. Ze hebben niets fout gedaan en willen alleen hun moeder terug (hun vader is bij hun weggegaan), dit maakt het echte leuk omdat je wilt dat het lukt en ze hun moeder terug kunnen krijgen. Wat ook leuk is, is dat je evenveel weet als de jongens. Net als zij denk je eerst, oke we halen die steen en dat is het, maar dit blijkt allemaal een stuk ingewikkelder te zijn.
De show is in totaal 44

Reacties

Populaire posts