Spoiler free review, X-Men Apocalypse


"Mutants: said by many to be the next stage, and yet we act like children. Give someone the power to travel through time, and they start to worry about the future. And make someone all-powerful, they think of ruling the world."
Een machtige mutant zou de eerste mutant zijn en hij heerst over Egypte, maar terwijl hij van lichaam probeert te wisselen om het eeuwige leven te behouden wordt hij verraden en hij wordt begraven voor duizenden jaren. Jaren later wordt hij wakker, maar hij is geschokt omdat de 'zwakken' de wereld overheersen in plaats van zijn soort. Daarom gaat Apocalypse op zoek naar mutanten die sterk zijn en hem willen helpen om de wereld op te schonen, de vier ruiters van de apocalypse. Erik, of Magneto, wordt en van hem en de X-Men proberen hem en Apocalypse te stoppen en de wereld veilig te houden. 

De 9e X-Men film en toch weet Marvel het nog spannend te houden. Een groot nadeel aan de film is dat je van sommige mensen al weet dat ze niet dood kunnen gaan, maar omdat de film zo spannend is denk je daar niet aan.Ik hou van apocalypse achtige films omdat het iets is waar mensen altijd veel theorieën over hebben en dit is weer een originele nieuwe kijk op het idee. Het verhaal is goed opgebouwd en het is duidelijk wat er gebeurt. Natuurlijk is het lastig in te schatten, maar ik denk dat als je de andere X-Men films niet heb gezien je deze alsnog zou kunnen volgen, dat maakt het leuk. In deze film leer je ook meer over Jean en Scott, dat is ook erg leuk. Ook gaf de film een mooie aanleiding voor de volgende Wolverine film. Ik zou de film zeker aanraden.



Reacties

Populaire posts