Spoiler free review, Alice Through The Looking Glass

"When the day becomes the night and the sky becomes the sea, When the clock strikes heavy and there's no time for tea. And in our darkest hour, before my final rhyme, she will come back home to Wonderland and turn back the hands of time."

Alice Through The Looking Glass is deel twee van Alice in Wonderland. Alice heeft een cariere opgebouwd op zee, maar als ze terug komt ontdekt ze dat haar ex-fiancee Hamish het bedrijf heeft overgenomen en hij wil Alice van haar positie stoten. Alice ontdekt een spiegel waar ze doorheen kan en zo komt de terug in Underworld en bij al haar vrienden daar. Maar het gaat niet goed met de Hatter omdat hij denkt dat zijn familie nog leeft, en als ook Alice zegt dat dit niet mogelijk is gaat hij nog verder achteruit. Om hem te helpen gaat Alice opzoek naar Tijd, hij heeft een machine waarmee Alice terug in de tijd kan gaan naar de dag dat de Jabberwocky de Hatter zijn dorp heeft verwoest. Maar Tijd waarschuwt haar voor de gevaren, desondanks wil Alice de Hatter helpen, met gevaar voor eigen leven en de Red Queen en Tijd op haar hielen probeert Alice de Hatter te redden. Maar zal ze op tijd zijn...

Net als de Vorige Alice in Wonderland film is de rolverdeling:
Johnny Depp - Mad Hatter
Mia Wasikowska - Alice Kingsleigh
Helena Bonham Carter - Red Queen
Anna Hathaway - White Queen
Sacha Baron Cohen - Time

De film is natuurlijk een beetje vaag, maar wel goed te volgen. Het heeft de typische creepy Tim Burton vibe die het extra leuk maakt. Het verhaal is heel uniek en super spannend. Het is leuk om te zien hoeveel moeite Alice doet voor de Hatter en het loopt allemaal niet zo makkelijk als ze denkt. Er zitten grappige momenten in, zoals het alleen kan in een 'Alice in Wonderland' film, maar ook spannende en zielige momenten, een perfecte combinatie van allemaal. Ik zou de film zeker aanraden, en ook als je Alice in Wonderland nooit hebt gezien is dit leuk|!













Reacties

Populaire posts