DIY, quote in lijstje


Vandaag weer een diy. In deze diy ga ik jullie laten zien hoe je een quote met een krantenachtergrond kan maken van je favoriete quotes.
Benodigdheden:
- een laptop
- lijstjes
- een printer

Laten we beginnen!

Allereerst zoek je een quote op die je leuk vind, ik koos hier voor een quote uit Alice in Wonderland.




Dan zoek je naar een krantenachtergrond. Als je liever iets anders gebruikt als achtergrond kan dat natuurlijk ook.
 
Daarna ga je naar picmonkey.com dit vind ik persoonlijk de prettigste edit site, maar een andere site kan natuurlijk ook, of photoshop.
En dan open je de achtergrond foto

Deze knip je met de crop tool tot een langwerpige vorm. Daarna ga je naar de overlay functie (het vlindertje) en je klikt op 'your own'



Voeg dan je quote foto toe en kijk bij de bleding opties welke optie ervoor zorgt dat de achtergrond verdwijnt (anders kun je altijd nog zelf gummen met de eraser optie). Als de tekst niet helemaal duidelijk te lezen is kun je de blush booster optie gebruiken, deze zit bij de make-up functies (het hoofdje), deze zet je dan op wit en daarmee ga je over de tekst. omdat je niet op een overlay kan kleuren zal de kleur daarachter komen en het zwart beter naar voren laten komen.
Daarna sla je de foto op en kun je hem uitprinten. Wat je dan nog moet doen is uitknippen en in het lijstje stoppen. Dit kun je doen met al je favoriete quotes, dit maakt een leuke decoratie. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en veel plezier!







Reacties

Populaire posts