Favoriete Tv Shows (geen anime)


Ik ben dol op series kijken, in dit artikel ga ik jullie dan ook iets vertellen over mijn favoriete tv shows en series.


Once upon a time, een super leuke serie over sprookjes personages, maar ze zijn niet waar ze horen te wonen, want de evil queen heeft ze gevangen in onze wereld en ze weten er niets meer van. Kunnen ze gered worden?









Grimm, een kijkje in het leven van een afstammeling van de gebroeders Grimm, want wat zij opschrijven bedachten  ze niet, dit zagen ze ook, super spannend! Allerlei wezens veroorzaken problemen en Nick moet besluiten of hij dit moet oplossen als agent of als Grimm, samen met zijn vrienden Monroe, een wezen, en Hank, zijn collega agent maakt dit het nogal een avontuur. Vooral als niet iedereen weet dat je een Grimm bent...







Sherlock, een Britse serie over Sherlock Holmes en John Watson, samen met zijn beste (en enige) vriend lost het super genie Sherlock Holmes verschillende misdaden op. Super leuk!! Wel weinig afleveringen jammer genoeg.








Elementary, serie over Sherlock Holmes en Joan Watson, samen met zijn beste (en enige) vriend lost het super genie Sherlock Holmes verschillende misdaden op. Wat ze hier hebebn veranderd is dat John Joan heet en een vrouw is, super leuke keuze!








Liv en Maddie, een leuke luchtige show over het schoolleven van een tweeling, grappig. Maddie is een sportieve basketbal speler terwijl haar zus, Liv, een ster is in Hollywood, samen willen ze hun schooltijd doorbrengen en alle typische tiener dingen doen.










Girl meets world, ook een show over het schoolleven van een vriendengroep. School is niet altijd makkelijk, maar als je beste vriendin praktisch bij e in huis woont heb je altijd iemand om op te steunen. Riley en Maya leren het de wereld kennen, met alle leuke en minder leuke dingen die daar bij horen. Elke aflevering heeft een mooi boodschap, daardoor echt niet alleen voor kinderen.







Gravity falls, absoluut een fantastische show, super jammer dat het is gestopt, fantasty cartoon, echt fantastisch. Dipper en zijn zusje Mabel gaan in de zomervakantie bij hun oud oom Stan wonen, maar hij woont in een wel heel apart dorpje. Samen met Mabel, Soos en Wendy gaat Dipper op onderzoek uit.








Penn Zero, part time hero, een jongen die in zijn vrije tijd andere dimensies red van monsters, cartoon, heel grappig.










Guilty pleasure show is echt Say yes to the Dress, een show waarin een bruid op zoek gaat naar haar droom bruidsjurk. Stiekem is het best leuk om te kijken naar alle jurken en te kijken wat andere mensen voor jurk willen en hoe hun bruiloft eruit ziet. (four weddings is ook leuk!)

Reacties

Populaire posts