Spoiler free review, The Secret Life Of Pets


"Who are we? We are the Flushed Pets. Abandoned by our owners, and now we're out for revenge! It's like a club, but with biting and scratching."
The secret life of pets, of huisdiergeheimen gaat over de hond Max. Zijn leven is perfect, zijn baasje is de liefste en hij wacht de hele dag totdat ze thuis komt. Maar op een dag neem zijn baasje een nieuwe hond mee, Duke. Duke is een enorme hond en hij en Max kunnen het niet goed vinden. Tijdens een wandeling dumpt Duke Max in een vuilnisbak, maar als ze daar van de katten proberen te ontsnappen worden ze ook nog eens achtervolgt door de hondenvangers! Max en Duke ontmoeten Allerlei dieren onderweg terwijl ze proberen terug naar huis te komen. Ondertussen zijn de vrienden van Max op zoek naar hem omdat ze bezorgt zijn...

The secret life of pets is een erg vermakelijke en grappige film. Het verhaal is spannend op een luchtige manier. Er zitten soms stukjes in die spannender zijn, ook zitten er erg veel lach momenten in. Het is een echte familie film. Het is zeker een aanrader!







Reacties

Populaire posts