Spoiler free review: Doctor Strange

 
"You're a man looking at the world through a keyhole. You've spent your life trying to widen it. Your work saved the lives of thousands. What if I told you that reality is one of many?"
Doctor Stephan Strange is een van de beste doctors in het land en dat weet hij maar al te goed. Nadat hij een ongeluk heeft gehad is dit wel anders, zijn handen zijn verminkt en daardoor kan hij z'n oude beroep niet meer uitvoeren. Hopend voor een oplossing gaat hij op zoek naar een kuur. Als hij hoort over een man die niet meer kon lopen en het weer leerde gaat hij op advies van deze man opzoek naar de monnik die hem heeft gered. Zij gebruiken energie om de realiteit te vormen en zo probeert Doctor Strange zijn handen weer terug te krijgen. 
 
 
Ik vond dit echt een hele goede film. Marvel doet het heel goed als het gaat om een fantasy/sci-fi verhaal realistisch te laten lijken en ook deze keer hebben ze het weer super gedaan. De film is constant spannend en de romantische en emotionele elementen maken het verhaal compleet. Ik vind dit absoluut een van de beste Marvel films en ik zou de film dan ook zeker aanraden. Strange is absoluut niet de cliché superheld en ook als je niet houd van films als Iron Man of Captain America zou ik toch aanraden om deze film een keer te kijken. Je zult verbaasd staan :)
 

Reacties

Populaire posts