Spoiler free review: Fantastic Beasts And Where To Find Them


"We're going to recapture my creatures before they get hurt. They're currently in alien terrain surrounded by millions of the most vicious creatures on the planet; humans."

Fantastic beasts and where to find them verteld het verhaal van Newt Scamander. Newt komt uit Engeland en is naar New York gekomen voor een magisch wezen. Hij verzameld ze om te onderzoeken en dat los te laten waar ze thuis horen. Maar New York wordt geteisterd door een monster en een oorlog tussen tovenaars en dreuzels dreigt, kan Newt dit oplossen...?

Ik was erg excited voor de film en ik vond m dan ook super leuk. De wezens zijn super mooi gemaakt en je krijgt weer een nieuw kijkje in de tovenaars wereld, super leuk! De film had soms wat trage momenten maar al in al was het een super leuk verhaal. De personages waren leuk en Eddie Redmayne was perfect voor de rol van Newt. Ik zou de film zeker aanraden voor mensen die de Harry Potter verhalen kennen, het kan anders lastig zijn om sommige dingen helemaal te snappen omdat er een stuk minder wordt uitgelegd. Maar zelfs dan kan de film ook super leuk zijn. 

Reacties

Populaire posts